Gyakori kérdések Nyomtatás E-mail
2010. 02 19.

Vision Fitness - Gyakori kérdések

 

Az alábbiakban összegyüjtöttünk olyan kérdéseket amelyeket vásárlóink illetve látogatóink gyakran feltesznek. Nézze meg, hogy megtalálja e kérdését az alábbiakban, amennyiben nem találná meg, vagy nem egyértelmű, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat!

 

Tartalom:

 
Válaszok a kérdésekre:

 

Miért kell regisztrálni a vásárolt terméket?

Nem kell regisztrálni a vásárolt terméket, ez csak egy opció, mely segítségével Ön egy regisztrált felhasználó lesz és nyomon tudjuk követni a termékünket. Cserébe plusz 30 napos garanciát adunk a termékre! 

Hogyan vehetem fel a kapcsolatot a szervizzel illetve az ügyfélszolgálattal?

Szervizünket munkaidőben és azon túl is elérik. A kapcsolat fülnél található e-mail cím vagy telefonszámok, esetleg postai címek egyikén éri el ügyfélszolgálatunkat - szervizünket!

Hol találom meg a szervizüket?

Szervizünk központja Zalaegerszegen található. Cégünk folyamatos fejlődése és növekedése miatt új üzleteket nyitunk az ország különböző pontjain. Ezekben az üzletekben szervizek is találhatóak illetve lesznek találhatóak. Jelenleg az ország több pontján is van szervizes kollégánk, keresse ügyfélszolgálatunkat és elmondjuk,hol található az Önhöz legközelebbi üzlet vagy szervizes kolléga.

Hogyan tudom eljuttatni az elromlott termékemet Önökhöz?

A meghibásodott termékeket, vagy Ön személyesen hozza el hozzánk, persze csak ha van rá módja, vagy szervizes kollégáink keresik fel Önt otthonába, esetleg küldhetünk egy szerződött futárt is a termékért, aki olcsón elszállítja Öntől a terméket hozzánk.

Külföldön vásárolt vagy nem garanciális terméket is szervizelnek e garanciálisan?

A külföldön vásárolt termékeket, vagy nem szerződött partnerünknél vásárolt termékeket nem áll módunkban garanciálisan szervizelni! Természetesen szervizelni és alkatrészt biztosítani tudunk, de garanciálisan javítani ebben az esetben nem! Természetesen az általunk beépített alkatrészekre garanciát vállalunk!

Amennyiben saját magam szeretném a gépet megjavítani / javíttatni, hogyan tudok alkatrészt rendelni?

Alkatrészrendeléshez szükségünk van a termék sorszámára és típusára. Amennyiben rendelkezik eredeti leírással vagy robbantott rajzzal, ott megtalálja az összes alkatrészt, egy táblázatban pedig a hozzá tartozó kódokat. Ezekre a kódokra is szükségünk van a rendeléshez. Ha nem rendelkezik ilyen rajzzal, küldünk Önnek vagy mi megrendeljük az Ön elmondása alapján és eljuttatjuk Önhöz.

Hol találok a lakóhelyemhez közel Horizon Fitness kereskedőt?

Mivel cégünk folyamatosan fejlődik és növekszik, így egyre több helyen nyitunk boltot, illetve egyre több a viszonteladó partnerünk. Kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat és segítünk a kérdésében.

Mit jelent az otthoni fitnesz gép vagy otthoni használat?

Az Otthoni fitneszgép, vagy otthoni használat azt tükrözi, hogy a gép napi 2-3 órás igénybevételre van tervezve, tehát egy "átlag" család napi igénybevételére. Természetesen a gépek többet is bírnak, de garancia csak erre vonatkozik. Így nem áll módunkban otthoni termékekre garanciát adni, amennyiben azok közületi, vagy fitnesztermi... igénybevételnek vannak kitéve!

Termék rendelésénél milyen infórmációkat kell megadnom az ügyfélszolgálatnak?

Termék rendelésnél szükségünk van egy névre, számlázási címre, szállítási címre (amennyiben mi szállítjuk ki a gépet) telefonszámra és egy e-mail címre - melyre küldjük a Magyar használati utasítást.

Mire vonatkozik a garancia?

Cégünk teljeskörű garanciát biztosít a gépekre 1-5 évig is (termék típustól függően). A Kopó alkatrészekre kevesebb garanciát adunk! Ilyenek például a futószallagok, ékszíjjak, drótkötelek, szállítógörgők, ülések és markolatok (borítások)...

Mire nem terjed ki a garancia?

Abban az esetben nem tudunk garanciálisan javítani egy terméket, ha az nem a termék vagy alkatrész saját hibájából történt meghibásodás. Például időjárás okozta károk (villámcsapás, földrengés, tűz..), szállítás közben történt sérülésekre, helytelen összeszerelésből adódott sérülésekre, helytelen karbantartás, karbantartás elmulasztása, rövidzárlat vagy hasonló káresetekre. Egyébként minden esetben a jogszabályoknak megfelelően járunk el és a törvényben előírtak szerint javítjuk a terméket!

Hogyan és hova érdemes elhelyezni a termékemet?

Minden termékhez mellékelünk egy használati útmutatót, amiben ezt részletezzük és egy ábrával illusztráljuk. A termékeket lehetőleg ne tegye nedves párás helyre és szabadtérre se! Fontos, hogy legyen hely az edzés végzéséhez.

Hol található sorszám a gépemen?

Mindegyik gépen máshol találhatóak ezek! Általában a hálózati csatlakozók mellett vagy környékén szokott lenni. Futópadoknál a motorvédő burkolaton található a 220v -os csatlakozó mellett, szobakerékpárokon és egyes ellipszisjáró modelleken a hátsó lábazatra van felragasztva, első lendkerekes ellipszisjárókon az első lábazatra van felragasztva, taposógépeken és evezőgépen is a lábazatra van felragasztva , kondigépeknél szintén a lábazaton van elhelyezve, méghozzá a súlytartó blokk mögötti belső részen.

 

Amennyiben kérdésére nem kapott választ a fentiekben, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat és kézséggel segítünk!

 

 Vision Fitness - futópad - szobakerékpár - ellipszis tréner - evezőpad - kondigép

 

Keresés

Hírlevél feliratkozás

:
: