Magunkról Nyomtatás E-mail
2010. 01 11.

Vision Fitness - Magunkról

A Vision Fitness Wisconsin központú vállalat, díjnyertes fitnesz termékek gyártója és forgalmazója, ilyen termékek a futópadok, szobakerékpárok, ellipszisjárók, evezőgépek, kondigépek és mindezek professzionális - stúdió változata is.

 

Image

 

A Vision Fitness a Trek Bicycle Company, a világ egyik vezető minőségi terepkerékpár gyártójának „osztályaként" kezdte el működését. A Treknél úttörőmunkát végeztek a könnyű járású és leghalkabb edzőgépek fejlesztése területén. 1996. óta a Vision Fitness önálló vállalatként törekszik arra, hogy folytassa az innovatív fitnesz termékek piacon történő bevezetését. A Vision Fitness vevőinek a minőség, érték és magas színvonalú funkcionalitás kombinációját biztosítja, mely az alapító vállalatot az USA-ban a kerékpárok területén a legkeresettebb szolgáltatóvá tette.

A Cég elnevezése Vision Fitness - mert hiszen mindenki egy vízióval indul neki az edzéseknek. Az Ön víziója a karcsúbb alak, egészségesebb élet, stressz-leépítés vagy egyszerűen az edzés öröme! A Vision Fitness rendelkezik azokkal a fitnesz gépekkel, melyek segítenek Önnek céljai megvalósításában.

A Vision Fitness a forradalmi mágnesfékes rendszerével több díjat is elnyert már az évek során (ilyen pl: Consumer's Digest "Best Buy" díjat 1995-ben, 1996, 1998, 2001, és 2004-ben is elnyerte - erről a díjról egy másik cikkünkben bővebben olvashat BEST BUY DÍJ).

1997-ben egy új termékkel rukkolt elő a Vision Fitness - ez az összecsukható futópad volt, mely elnyerte mindenki tetszését és a mai napig is minden otthoni futópadban megtalálható funkció. A célunk az volt, hogy egy sor újabb, jobb minőségű és jobb árú terméket gyártsunk mint a legtöbb vetélytársunk. Ez sikerült is, a Vision Fitness megalkotta az első extra kapacitású futópadot mely (20 inch széles futófelület) csak 2000,-$ volt. Az elmúlt néhány évben a futópadok kaptak nagy hangsúlytés ismételten jelentős díjakat nyertek el.

Image 

1998-ban a Vision Fitness bevezette az összecsukható ellipszisjárókat melyek szintén nagy sikert arattak a piacon. Vevőink nagyon megelégedettek a csendes és helytakarékos ellipszisjáróinkkal. A forgalomba kerülésük utáni első évben már a Vision Fitness X6200 ellipszisjáró meg is nyerte a Consumer's Digest "Best Buy" díjat! Az ellipszisjáróink olyan nagy dicséreteket kaptak vásárlóinktól, hogy minden komolyabb szaklapban azóta is jelen vannak - ilyen szaklapok pl: Parenting, Health, Smart Money, Money, All You, Which? Magazine in the UK ...

 

1999-ben a Vision Fitness volt a legnépszerűbb fitnesz gép gyártó és forgalmazó a világon.  Ezek a sikerek nem csak a gépeinknek köszönhetőek, hanem a Vision Fitness csapatnak is mely a világ szinte minden országában megtalálható. Csapatunk meghallgatja az ügyfeleket, kikérdezzük fogyasztóink véleméynét és megpróbálunk minden olyan terméket és programot kidolgozni, ami elősegíti a vásárlóinkat a céljaik elérésében - és mindezt emberi árakon.

2001-ben a Vision Fitness már kinőtte régi "főhadiszállását" így el kellett költözni Wisconsin-ba (mostani központ), hogy az új alkalmazottaknak legyen helyük dolgozni és mégtökéletesebben ki tudjuk szolgálni a vevői igényeket.

2004-ben a Vision Fitness "partnerséget" kötött az egészségbiztosítási és a Wisconsini kormányzói hivatallal, hogy növelje a figyelmet az egészség és a gyermekkori elhízás veszélyeire. Adományt juttatak el a PE4Life -hoz segítsenek jobban tudatosítani milyen nagy szükség van a testnevelésre nemzeti szinten!

2005-ben a Vision Fitness termékek további díjakat nyertek el és rengeteg (több mint 500) kiskereskedő kezdte el forgalmazni a Vision fitness termékeket Észak Amerikában. Továbbra is a Vision Fitness volat az egyik legnépszerübb fitnesz gép gyártó és forgalmazó Amerikában.

2008-ban a Vision Fitness újabb BEST BUY díjat nyert el futópadjuk által. Áprilisban bemutatták a népszerű Suspension TM Elliptikus Trainer PerfectStride TM -ot. Megjelenését követő hónapokban már el is nyert egy nemzetközi díjat a  "Top Gear of the Year"-t. Ezt az alábbi linken megtekinthetik: shapeyou.com .Díjnyertes termékek: Vision Fitness S7100 ellipszisjáró és a Vision Fitness S7200HRT ellipszisjáró volt.

2009-es év adatai, sikerei még feldolgozás alatt vannak!

Magyarországi Vision Fitness forgalmazó és szakszerviz:

 

Fitness-Vital Trade KFT - Vital Force

Központ: 1152 Budapest Szentmihályi u 171 3/26 China Mart nagykereskedelmi központ

8900 Zalaegerszeg Iskola Köz 3

4400 Nyíregyháza Luther utca 5

Telefon: 061/414-7265 ; 0630/430-1201 ; 0630497-6550 ; 0630/326-9989
Szerviz telefon: 0630/497-6550

e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Web: Vital Force fitnesz szaküzlet

Online hibabejelentés: Kondigép szerviz

 Vision Fitness - futópad - szobakerékpár - ellipszisjáró - evezőgép - kondigép

Vision Fitness - Vital Force Fitnesz szaküzlet

 

Keresés

Hírlevél feliratkozás

:
: