Kiegészítők Nyomtatás E-mail
2010. 01 27.

Vision Fitness Kiegészítők

Az alábbiakban bemutatjuk Önöknek, hogy milyen kiegészítőket tudnak vásárolni Vision Fitness vagy Horizon Fitness termékeikhez. Ezekkel a kiegészítőkkel megvédhetik gépeiket az apróbb sérülésektől, esetlegesen még halkabbá tehetik, vagy megvédhetik parkettájukat vagy padlózatukat. Hasznos kiegészítők melyek segítségével akár gépeik élettartamát is jelentősen megnövelhetik! Ezek a termékek, természetesen webshopunkban megtekinthetőek és megis vásárolhatóak!

 

Vision Fitness kiegészítők - tartalom:


Vision Fitness Talajszőnyeg - szobakerékpárokhoz, futópadokhoz, ellipszisjárókhoz és egyéb gépekhez:

 

Vision Fitness talajszőnyegek kiváló minőségű anyagokból készültek. Segítségével csillapíthatjuk a rezgéseket, megóvhatjuk szomszédainkat az esetleg kellemetlen "huppogásoktól" és nem utolsó sorban parkettánkat a karcolásoktól.Három féle méretben kapható vastag gumi szőnyeg, külön rendelkezik szobakerékpárok, ellipszisjárók, futópadok alá. 

Talajszőnyeg

Vision Fitness talajszőnyeg tulajdonságai:


Anyaga: gumi ( Horizon Fitness és Vision Fitness logóval ellátott)
Vastagsága: 1 cm
Színe: Fekete

Vision Fitness talajszőnyeg méretei

  • 140x70  cm-es (szobakerékpárokhoz)
  • 160x90  cm-es (ellipszisjárókhoz, háttámlás szobakerékpárokhoz)
  • 200x100 cm-es (futópadokhoz, kondigépekhez, evezőgéphez)

Vision Fitness Szilikon spray:

Vision Fitness Szilikon Spray-e egy kitűnő minőségű szilikon spray mely alkalmas a futópadok szalagjának kenésére. Használatával jelentősen megnövelhetjük futópadunk élettartalmát. Figyelem, ne használjuk csapágyak kenéséhez!

szilikon spray

Kiszerelése: 400ml

 

Vision Fitness Antisztatikus spray:

 

Vision Fitness - Antisztatikus spray egy minőségi por eltávolító és lerakódást gátló spray. Fujja rá bármely fitness eszközére és élvezze tisztaságát heteken keresztül. Nem hagy nyomot, nem nyúlós ragadós anyag! Segítségével állandóan tisztán tarthatja a fitnesz gépét!

Antisztatikus spray

Kiszerelése: 400ml

 

 

Vision Fitness Citrus tisztító spray:

 

Vision Fitness - Citrus tisztitó spray egy olyan minőségi spray, melynek segítségével minden szennyeződés könnyedén eltávolítható a fitness eszközeiről, ráadásul kellemes citrom illat lesz érezhető.

Citrus spray

Kiszerelése: 400ml

 

 

Vision Fitness PTFE spray:

 

Vision Fitness - PTFE spray egy nagyon speciális spray, mely segítségével egy száraz film réteget vihetünk fel gépeinkre. Piszok, por és rovarriasztó. A forgó, mozgó alkatrészekben megakadályozza a "visítászajokat" és tapadást.

PTFE Spray

Kiszerelése: 400ml

 

 

Vision FitnessKomplett karbantartói spray szett:

 

A Vision Fitness karbantartói készlet tartalmazza mind a négy darab sprayt, melyet az előbb említettünk. Tehát 1db Szilikon spray, 1 db Antisztatikus spray, 1 db Citrus tisztító spray és 1 db PTFE spray -t.

Komplett spray szett

Kiszerelése: 400ml (Flakononként)

 

 

Cardio öv - Polar T31:

 

Vision Fitness termékeink képesek a mellkasi övekkel kommunikálni és ezáltal EKG pontosságú pulzusmérést biztosítani! Ehhez cégünk a Polar T31-es kódolatlan mellkasi övet ajánlja. A  Polar T31 jeladó a szív összehúzódásakor kibocsátott "elektromos jelet" érzékeli. Ezt a jelet 5 KHz-en továbbítja a vevőegységbe a konzolhoz. Így folyamatosan pontos pulzusszámot láthatunk a konzolon! A HRC programokhoz szükség van egy mellkasi övre. Némely gépünkhöz tartozékként adunk ilyen övet, de amelyikhez nem jár alap esetben ahhor célszerű vásárolni egyet! Elképzelhet, hogy másfajta övek is kommunikálnak a konzollal, de biztosan nem tudni, hogy pontosan mérnek e vagy sem! Cégünk a Polar Mellkasi öveket ajánlja - Polar T31 - Polar T34

Polar Mellkasi öv

 

A fent feltüntetett termékeket megvásárolhatják webshopunkban!

 

WEBSHOPUNK

 

 Vision Fitness - futópad - szobakerékpár - ellipszis tréner - evezőpad - kondigép

 

Vision Fitness Kiegészítők

 

Keresés

Hírlevél feliratkozás

:
: